Biografie

Dj marc van zeijl

 

Wie zijn wij?

DJ Marc van Zeijl  is een jong en dynamisch bedrijf in Drive-in shows, Licht & Geluid, Verhuur en Evenementenorganisatie in de Bollenstreek en ver daarbuiten.

Voor vele bedrijven, instellingen en particulieren zijn wij inmiddels een vaste factor.

Niets weerhoudt ons ervan om alle projecten serieus en vernieuwend aan te pakken. Op elk denkbaar gebied zijn wij inzetbaar en kunnen wij door onze contacten en kennis altijd het gewenste resultaat boeken op het gebied van Drive-in shows, Licht & Geluid en Evenementen.

Mede dankzij onze eigen professionele licht- en geluidapparatuur staan wij altijd concurrerend in de markt. Ons concept is gebaseerd op het ondersteunen van projecten op verschillende manieren.

Wij geven alle projecten dezelfde prioriteit; of deze klein- of grootschalig zijn.

Uw evenement kunt u volledig aan ons overlaten; wij laten alle factoren verantwoord en stijlvol samenkomen en verlopen.

Of het nou een 70's - 80's - 90’s avond is of een Nederlandstalig, Dance of Après-ski feest, TOP 40, Piraat- of Rockavond; met DJ Marc van Zeijl zal het een feest worden waar uw relaties, familie en vrienden nog lang over zullen napraten! We kunnen starten met wat achtergrond- en sfeermuziek, om later op de avond naar een waar hoogtepunt te werken. Natuurlijk draaien we ook verzoekplaten.

Projecten

DJ Marc van Zeijl verzorgt vanuit Sassenheim de meest uiteenlopende projecten, zoals:
Feesten en partijen, Après-ski party’s, Sportevenementen, Bedrijfsfeesten, Schoolfeesten, Huwelijksjubilea, Personeelsavonden, Modeshows, Schuimparty’s, Braderieën en Jaarmarkten, Verkoopondersteuning, Verhuur van Licht & Geluidinstallatie.

Toewijding

DJ Marc van Zeijl is gespecialiseerd in het volledig verzorgen van uw projecten. Vóór, tijdens en na uw evenement gaan wij met oog voor detail, snel en accuraat te werk. Dankzij onze ervaring en flexibiliteit kunnen wij ook tijdens een evenement aanpassen aan het plan, als dat gewenst is.

Verhuur

Zoekt u geluidsversterking voor uw feest, presentatie, promotie of soortgelijk evenement. En wilt u niet te veel betalen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Geluidondersteuning van een live orkest of artiest is natuurlijk ook mogelijk.

Het is bij ons mogelijk om zelf DJ te zijn op u eigen feest en of evenement. Wij komen de apparatuur brengen, we sluiten het vervolgens aan zodat het werkend te horen is, en naar afloop halen we de apparatuur weer op zodat u er geen omkijken meer na heeft !